Saksamaa kõrgliiga andis humoorika võimaluse Borussia Mönchengladbachil tulla ilma pingutamata meistriteks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Borussia Moenchengladbach
Borussia Moenchengladbach Foto: Jan Huebner/Ulrich / imago/Jan Huebner

Borussia Mönchengladbach võib sõltumata nende reaalsetest tulemustest võita Saksamaa kõrgliiga juba sel hooajal.

Vähemalt sellise lubaduse andis sotsiaalmeedias välja Saksamaa kõrgliiga. Nimelt küsis hetkel ülikõrgel teisel kohal olev Mönchengladbach Twitteris Saksamaa kõrgliigas, mitu korda peab nende postitust Twitteris jagatama, et kõrgliiga karikas hooaja lõpuks neile antaks.

Teada tuntud hea naljasoonega inimesed kõrgliiga sotsiaalmeediast ei jäänud omalt poolt võlgu ning andsid lubaduse: «Kui teie postitust jagatakse 50 miljonit korda, saate aasta lõpus Saksamaa liiga võitjateks sõltumata tulemusest!»

Kogu vestlusesse ühines ka teisi kõrgliiga meeskondi, kes üksteise võidu veidi nalja teha üritasid. Praegune liigaliider Borussia Dortmund näiteks mainis lihtsalt omaltpoolt Saksamaa kõrgliigale, et nad on liigavõidu asjus rääkimas kogemata vale Borussiaga.

Siiski on Mönchengladbachi lootused liigat võita sellisel viisil põhimõtteliselt olematud juba fakti pärast, et hetkel on maailma kõige jagatum postitus Twitteris kogunud vaid 3,5 miljonit jagamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles