Professori tagasitulek? Hätta sattunud Bayern jahib Wengeri allkirja

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel mullu kevadel surus Arsene Wenger (paremal) Bayerni peatreeneri Carlo Ancelotti kätt, nüüd võib temast endast saada Bayerni juhendaja.
Veel mullu kevadel surus Arsene Wenger (paremal) Bayerni peatreeneri Carlo Ancelotti kätt, nüüd võib temast endast saada Bayerni juhendaja. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Alles sel suvel uue peatreeneri saanud Müncheni Bayern on sattunud Niko Kovaci käe all ootamatusse kriisi. Kuluaarides otsitakse horvaadile juba asendajaid ning aina enam kerkib esile Arsene Wengeri nimi.

69-aastane prantslane on olnud vaba mees alates kevadest, mil ta jättis järeltulijale Londoni Arsenali treeneritooli. Mullu Bundesligas kolm viiki teinud ja neli kaotust saanud Bayern on sel hooajal punkte loovutanud juba peaaegu sama palju, vaid ühe kaotuse jagu vähem – ent mängitud on kõigest tosin vooru. Nii pole ime, et liigatabelis on viimase kuue aasta meister langenud viiendaks, liidrist Dortmundi Borussiast juba üheksa punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles