Fury on võidus kindel: Wilder vallatleb liiga palju voodis!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 25: Lineal Heavyweight Champion Tyson Fury works out in front of Los Angeles media in advance of his highly anticipated WBC Heavyweight World Championship against undefeated WBC World Champion Deontay Wilder on December 1at Churchill Boxing Club on October 25, 2018 in Los Angeles, California.   John McCoy/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 25: Lineal Heavyweight Champion Tyson Fury works out in front of Los Angeles media in advance of his highly anticipated WBC Heavyweight World Championship against undefeated WBC World Champion Deontay Wilder on December 1at Churchill Boxing Club on October 25, 2018 in Los Angeles, California. John McCoy/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: John MCCOY / AFP

Detsembrikuu esimesel päeval kohtub Deontay Wilder Los Angeleses toimuval poksimatšil Tyson Furyga, kuid briti meelest võib Wilder juba eos kaotusega leppida. Nimelt on Wilderil liiga tihe voodielu.

Fury sõnul on Wilder treeningute asemel veetnud liiga kaua aega oma perekonnaga ning nautinud abikaasa Telli Swifti seltskonda.

«Kui mina olen kaheksa aastat ennast näljutanud ning treeninglaagris rassinud, olnud ilma pere ja seksita, on Deontay nautinud koduseid mugavusi,» selgitas Fury.

«Sel ajal kui mina olen vaid augus olnud, on tema oma leediga armurõõme nautinud, maitsvat õhtusööki vitsutanud, lapsed ümberringi kargamas. Sa ei saa mängida issit ja siis ikka tiitlivöö nimel treenida. Nii need asjad ei käi.»

Seni kaotuseta Wilder (40-0, 39 nokauti) ja Fury (27-0, 19 nokauti) kohtuvad 1. detsembril Los Angeleses Staples Centeris. Mängus on hetkel Wilderile kuuluv WBC tiitlivöö, mida ameeriklane on hoidnud enda käes alates 2015. aastast ning kaitsnud seitsmes matšis. Fury on varasemalt omanud WBA, WBO, IBF-i ja IBO tiitleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles