Mercedese boss kahtleb Bottase vaimses võimekuses (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas ja Toto Wolff arutlemas.
Valtteri Bottas ja Toto Wolff arutlemas. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Mercedese vormel 1 meeskonna pealiku Toto Wolffi arvates on hooaja viienda kohaga lõpetanud Valtteri Bottas jooksnud lati alt läbi ning ta kahtleb soomlase vaimses võimekuses, vahendab Autoweek.

Bottase hooaeg Mercedeses ei möödunud kõige kergemalt – küll oli tal probleeme tehnikaga, samas oli ta sunnitud mitmel korral võidust loobuma, et aidata meeskonnakaaslasel Lewis Hamiltonil kindlustada viiendat MM-tiitlit. Just see andis Bottase vaimsele tervisele Wolffi hinnangul põntsu. 

«Valtteri oli seni väga hea,» rääkis Wolff Abu Dhabis. «Kui sul enam MM-tiitli võitluses šanssi pole, võib see vaimselt sulle haiget teha.»

Bottase enda sõnul on tal hea meel, et aasta läbi sai ning ta kinnitas tiimipealiku sõnu – tema vaim sai kannatada. «Mul on vaja veidi aega, et asjade üle mõelda. Vaimselt on olnud raske aasta.»

Wolffi sõnul tehakse kõik, mis võimalik, et Bottas taas naeratama hakkaks. «Ta on mulle kinnitanud, et ta on tõeline Soome vägilane, aga aitame tal jalad alla saada ning heasse vormi jõuda.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles