Meistrite liiga: Madridi Real võitis Romat, Manchester United võttis vajaliku võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAS Roma vs Real Madrid
SAS Roma vs Real Madrid Foto: TONY GENTILE / REUTERS

Meistrite liigas alagrupivooru eelviimased mängud tõid endaga kaasa mitmeid põnevaid heitluseid.

Esimesel poolajal oli selgelt aktiivsem meeskond Roma, luues häid võimalusi ning survestades Madridi mitmel korral väga tugevalt. Poolaja lõpus oli Cengiz Underil suurepärane võimalus Roma juhtima viia, kuid mees ei suutnud palli paari meetri pealt tühja väravasse lüüa. 

Teist poolaega alustas Madrid hoopis aktiivsemalt ning sellest oli kohe kasu - Gareth Bale viis Reali 46. minutil 1:0 juhtima. 59. minutil suunas Benzema peaga palli edasi Lucasele, kelle tööks oli lihtsalt jalg pallile vastu panna ja nii oli Real Roma vastu 2:0 võidu välja teeninud. 

Põneva kohtumise pidasid maha ka Lyon ning Manchester City. Maxwel Cornet lõi Lyoni kasuks kaks väravat, kuid Laporte ning Agüero väravad päästsid City kaotusest ning mäng lõppes 2:2 viigiga. 

Manchester United vajas enne viimast vooru kindlasti selgelt nõrgemast meeskonnast Young Boysist üle olla, kuid kogu mängu jooksul tekkinud võimalusi ei suudetud ära kasutada. Siiski leidus Unitedi jaoks kangelane Marouane Fellaini, kes päästis lisaminutitel Unitedile võidu ja sellega koos ka alagrupist edasipääsu. 

Müncheni Bayern lustis täielikult Benfica vastu, kui kaks väravat said kirja nii Arjen Robben kui ka Robert Lewandowski, lisaks sai tabamuse kirja ka Frank Ribery ning nii oli Bayern 5:1 parem Benficast. 

Kõik tänased kohtumised ja lõppseisud: 

Müncheni Bayern – Benfica 5:1
Roma – Madridi Real 0:2
Juventus – Valencia 1:0
Manchester United – Young Boys 1:0
Hoffenheim – Donetski Šahtar 2:3
Lyon – Manchester City 2:1
Moskva CSKA - Plzeni Victoria 1:2
AEK - Ajax 0:2

Tänase õhtu maiuspalana lähevad omavahel kokku AS Roma ning Madridi Real. Mõlemal meeskonnal on hetkel tabelis võrdselt üheksa punkti, mis tähendab, et tänase mängu võitja on väga suure tõenäosusega ka alagupivõitja. Mõlemad meeskonnad kaotasid koduliigas viimase kohtumise, kuid on enne seda näidanud soliidselt häid esitusi.

Manchester United on pidamas tähtsat kohtumist Young Boys'i vastu. Koduväljakul kindlalt favoriidi rollis olev United peab suutma Šveitsi klubi kindlasti võita, sest viimases voorus kohtutakse lähima konkurendi Valenciaga. Valencia ise aga mängib täna Juventusega.

Kõik tänased mängud:

E-alagrupp:

AEK – Ajax
Müncheni Bayern – Benfica

Tabeliseis:

  1. Bayerni München 10
  2. Ajax 9
  3. Benfica 4
  4. AEK 0

F – Alagrupp

Hoffenheim – Donetski Šahtar
Lyon – Manchester City

Tabeliseis:

  1. Man. City 9
  2. Lyon 6
  3. Hoffenheim 6
  4. Šahtar 2

G-Alagrupp:

Moskva CSKA – Plzeni Victoria
Roma – Madridi Real

Tabeliseis: 

  1. Madridi Real 9
  2. Roma 9
  3. CSKA 4
  4. Plzen 1

H-alagrupp

Juventus – Valencia
Manchester United – Young Boys

  1. Juventus 9
  2. Man. United 7
  3. Valencia 5
  4. Young Boys 1
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles