Lõuna-Ameerika Meistrite liiga finaali edasilükkunud kohtumine viiakse Argentiinast minema

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boca Juniorsi meeskonna buss staadioni poole sõitmas
Boca Juniorsi meeskonna buss staadioni poole sõitmas Foto: JOSE ROMERO / AFP

Lõuna-Ameerika Meistrite liiga ehk Copa Libertadoresi finaal River Plate'i ning Boca Juniors'i vahel peetakse Detsembri alguses väljaspool Argentiinat.

Laupäeval pidi River Plate'i ning Boca Juniors'i vahel toimuma finaalseeria teine kohtumine pärast seda, kui esimene kohtumine oli lõppenud 2:2 viigiga. Sajandi lahing jäi aga pidamata, sest River Plate'i toetajate rühmitus ründas Boca Juniorsi meeskonna bussi.

Rünnaku tagajärjel said osad Boca Juniors'i mängijad vigastada, kuna bussi aknad loobiti kividega sisse ning klaasikillud vigastasid mängijaid. Lisaks said mängijad kannatada ka pisargaasi tagajärjel.

Nüüd on Lõuna-Ameerika jalgpalliliit kinnitanud, et korduskohtumine peetakse kas 8. või 9. detsembril ning kindlasti toimub mäng väljaspool Argentiinat. Hetkel pole mängu uut toimumispaika veel paika saadud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles