Ronaldo tegi Meistrite liigas ajalugu

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo tähistamishoos
Cristiano Ronaldo tähistamishoos Foto: Andrea Di Marco / AP

Oma kuuendat Meistrite liiga tiitlit jahtiv Cristiano Ronaldo jõudis eile hilisõhtul oma karjääris ajaloolise tähiseni – portugallase kontol on nüüd 100 Meistrite liiga kohtumise võitu. Eile aitas Ronaldo oma koduklubil Juventusel alistada 1:0 Valencia.

Ükski teine jalgpallur pole ajaloos sellise tähiseni jõudnud. Kõige rohkem võite tuli Ronaldole mõistagi Madridi Reali särgis (71), Manchesteri Unitedi särgi võitis ta 26 Meistrite liiga kohtumist ning värske koduklubi Juventuse särgis on ta Meistrite liiga alagrupifaasis võitnud kolm mängu. Peatreener Massimiliano Allegri kiitis pärast kohtumist portugallase panust ning rõhutas, et Ronaldo on töörügaja.

«Ronaldo annab meile kindlustunnet. Meeskond on laias laastus küll sama, aga oleme kasvanud, oleme palliga kiiremad ning muidugi, meil on Cristiano Ronaldo. Meeskond areneb tänu talle tohutult,» kiitis itaallane.

Juventus on H-alagrupis edasipääsu juba kindlustanud, juhtides seda 12 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles