Peapiiskop meenutas külaskäiku Schumacheri juurde: ta tajub inimeste armastust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: imago/Hoch Zwei/Scanpix

Saksamaa peapiiskop Georg Gänswin rääkis väljaandele Bild, et külastas kaks aastat tagasi seitsmekordset vormel 1 maailmameistrit Michael Schumacheri. Sakslane lamab pärast 2013. aasta lõpus juhtunud suusaõnnetust oma kodus haigevoodis ja tema juurde pääsevad perekonna heakskiidul vaid üksikud inimesed.

«Tema nägu oli varasemast veidi ümaram. Istusin tema vastas, hoidsin ta mõlemat kätt ja vaatasin talle otsa. Ta tajub, et teda ümbritsevad armastavad ja hoolitsevad inimesed. Jumalale tänu, et nad ülemäära uudishimulikke eemal hoiavad,» rääkis Gänswin. «Loomulikult palvetan ma tema pärast kogu aeg.»

2013. aasta detsembris Alpides suusatades kukkunud ja pea vastu kivi löönud Schumacheri seisundist on tänaseks teada vähe kindlat. Nüüdseks 49-aastase Schumacheri eest hoolitseb Genfi järve lähedal Glandis asuvas kodsu hulk eraarste, tema mänedžer Sabine Kehm on aga vaikimistaktikat selgitanud Schumacheri enda soovide aimamisega. «Ta on tahtnud alati eraelu endale hoida. Võidusõidupäevil unistas ta, et saab kord avalikkuse silme alt peitu pugeda. Kord ütles ta mulle lausa: ära helista mulle järgmise aasta jooksul, ma kaon. Seepärast püüangi nüüd tema unistust kaitsta,» rääkis Kehm.

Mullu novembris andis otpimistidele lootust Schumacheri tütar Gina-Maria, kes kirjutas Instagramis: «Elus on vaid üks õnne – armastada ja olla armastatud. #võitleedasi.» Paljud nägid selles märki, et Schumacheri tervis paraneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles