Snuukri maailmameister naudib, et saab pidutseda ja kaotada

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Williams tuli MM-võidule järgnenud pressikonverentsile alasti, sest oli nii lubanud, kui võiduvõimalus pisikesena tundus.
Mark Williams tuli MM-võidule järgnenud pressikonverentsile alasti, sest oli nii lubanud, kui võiduvõimalus pisikesena tundus. Foto: Richard Sellers/PA Wire/PA Images/Scanpix

Suvel kolmandat korda snuukri maailmameistriks kroonitud Mark Williams naudib oma tiitlivõitu tänaseni: tänavusele hooajale keskendumise asemel veedab kuulikuningas aega golfiväljakutel ja baarides.

«Ma pole oma snuukrikarjääri kunagi nii palju nautinud. Ma ei suuda uskuda, kui lõbus mul on,» vahendab Mirror Williamsi meelsust. «See saab ühel hetkel otsa, aga kuni see juhtub, kavatsen ma lihtsalt jätkata. Kui see tähendab, et pean ohverdama paar kuud mängimist, olgu.»

Oma spordialale keskendumise asemel on Williamsi prioriteedid seega elu nautimisel. «Minu harilik nädal? Mängin iga päev golfi. Nädalavahetustel võtan poistega mõned õlled. Ma elan oma parimat elu,» selgitas kiitaltsutaja.

Sportlik vorm on mehel seetõttu mõistagi langenud. Käesoleval hooajal on ta osalenud üheksal turniiril, võitnud neist ühe, aga langenud viiel konkurentsist juba esimese mänguga. Pole hullu, arvab Williams. «Sa saad siin mängus ainult seda, mida sa sisse panustad,» selgitas ta. «Hetkel ei panusta ma mitte midagi.»

Valitsev maailmameister lisas: «Ma ei ole mitte kunagi kaotuste pärast muretsenud. Sa harjud kaotamisega ära. Ma olen kindel, et varem või hiljem jõuan trenni tagasi, aga seniks, pidutseme!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles