Michael Schumacher on vaatamata haigevoodis lamamisele isegi veidi kosunud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: Shizuo Kambayashi/AP/Scanpix

Kuigi vormelilegend Michael Schumacherit pole pärast tema 2013. aasta traagilist õnnetust avalikkuses nähtud ja sakslane on ilmselt aheldatud haigevoodisse, näeb ta jätkuvalt välja nagu ta ise ja on näost isegi veidi kosunud. Nõnda väitis Schumacheri voodi ääres istunud Saksa peapiiskop Georg Gänswein.

Bild kirjutab, et jumalasulane nägi Schumacheri 2016. aastal. «Istusin tema vastas, võtsin tema mõlemad käed enda pihku ja vaatasin teda,» rääkis Gänswein. «Ta tajub, et tema ümber on teda armastavad inimesed, temast hoolivad inimesed, kes, jumal tänatud, hoiavad kiibitsejad eemal. Muidugi on Michael Schumacher ja tema perekond minu palvetes.»

Milline on Schumacheri praegune tervislik seisund ja kuidas ta suudab ümbritseva maailmaga suhelda, on kiivalt hoitud saladus. Sel aastal väitsid nimetuks jäänud lähedased Prantsusmaa meedias: «Kui ta panna ratastooli imetlema kaunist vaadet, kus mäed kõrguvad (Genfi) järve kohal, siis Michael vahel nutab.»

2013. aasta 29. detsembril kukkus Schumacher Prantsuse Alpides Méribeli lähistel koos pojaga suusatades peaga vastu kivi ja sai raske peatrauma. Arstide sõnul oleks ta tõenäoliselt surma saanud, kui poleks kandnud kiivrit.

Kannatanu viidi pärast uuringuid kunstlikku koomasse. 2014. aasta 7. märtsil oli ta jätkuvalt koomas, tema seisund oli kriitiline, kuid stabiilne. 4. aprillil esitas Schumacheri pressiesindaja avalduse, mille kohaselt võis Schumacheri juures täheldada «teadvuseloleku momente», pärast seda, kui teda oli hakatud järk-järgult koomast välja tooma. 2014. aasta juuni keskpaigas tuli ta koomast välja ja sellest ajast saati viibib vormelilegend kodusel ravil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles