Postimees TV: Warriors ja Raptors pakkusid lisaajatrilleri

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA oli möödunud ööl kavas küll kõigest kolm mängu, kuid nende sekka mahtus tõeline maiuspala: Golden State Warriors sõitis külla Toronto Raptorsile ja 48 mänguminutist võitja väljaselgitamiseks ei piisanud.

Lisaaja lõpuks näitas tabloo kodumeeskond Raptorsi 131:128 võitu. 19 võidu ja nelja kaotusega on Raptors liiga suveräänseks liidriks. 15 võidu kõrvale kaheksanda kaotuse saanud Warriorsil polnud abi ka Kevin Duranti 51-punktilisest mängust. Viimase kolme kohtumise peale keskmiselt 48 punkti toonud Durant saab peagi Warrorsi enda õlul kandmisest leevendust, sest pühapäevases matšis Detroit Pistonsiga peaks taas väljakule tulema kubemevigastusest paranenud Stephen Curry.

LeBron James tõi Los Angeles Lakersile 38 punkti ning lisas 9 lauapalli ja 7 resultatiivset söötu ja sellest piisas Indiana Pacersi 104:96 alistamiseks. Külaliste parimana sai Domantas Sabonis kirja topeltduubli – 20 punkti, 15 lauapalli.

NBA tulemused:

Toronto Raptors – Golden State Warriors 131:128 (LA)

Los Angeles Lakers – Indiana Pacers 104:96

Sacramento Kings – Los Angeles Clippers 121:133

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles