Mourinhot ja Unitedit tabas uus tagasilöök: valukarjatus viitab pikale pausile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez sai treeningul tõsise vigastuse.
Alexis Sanchez sai treeningul tõsise vigastuse. Foto: ANDREW YATES / REUTERS / Scanpix

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond, kellel on koduliigas niigi küllaga probleeme, sai veel ühe hoobi. Treeningul vigastas jalga Alexis Sanchez, keda ootab kardetavasti ees pikk vigastuspaus.

Peatreeneri Jose Mourinho sõnul jätab trauma tšiillase ilmselt vähemalt uue aastani pealtvaatajaks. «Ta pole veel arstlikku kontrolli jõudnud, aga nii kogenud mängija teab ise, kui vigastus on tõsine. Lisaks ütleb minu kogemus, et puhtalt kuuldud valukarjatuse ja vigastuse tekkimise iseloomu põhjal võib talle ennustada pikka paranemisaega,» tõdes Mourinho treeningu järel. «Tegu pole lihase äratõmbamisega, millest tervenetakse kümnekonna päevaga.»

Sanchez liitus Unitediga jaanuaris Londoni Arsenalist, kuid pole loodetud taset näidatud. Eelmisel hooajal jäi tema arvele kõigis sarjades 18 mänguga kolm väravat, tänavu on tšiillane tosinas kohtumises kirja saanud vaid ühe tabamuse. Tõsi, see tõi 0:2 kaotusseisust välja tulnud Unitedile viimasel mänguminutil 3:2 võidu Newcastle'i üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles