Mäesuusakaunitar muutis meelt

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Vonn
Lindsey Vonn Foto: EIBNER/EXPA/Erich_Spiess / imago/Eibner Europa

Kolmekordne olümpiavõitja Lindsey Vonn ütles mõned päevad tagasi, et lõpetab mäesuusatajakarjääri tänavuse hooaja järel. Nüüd on 34-aastane ameeriklanna meelt muutnud.

Vonn sai taas vigastada hooaja alguses, kui kukkus Lake Louise’i MK-etapi treeningul. Pärast järjekordset tagasilööki kinnitas naine, et tänavune hooaeg jääv talle viimaseks. Selline plaan oli tal peas küpsenud juba mõnda aega.

Kuid reedel muutis Vonn meelt. Vigastus ei lubanud tal kodusel Lake Louise’i MK-etapil võistelda, kuid ameeriklanna tahaks kangesti vähemalt korra veel kodupublikut rõõmustada. «Vigastus polnud minu plaanides,» ütles Vonn, kes pani enda errumineku uueks tähtajaks järgmise aasta Lake Louise’i MK-etapi.

Ühtlasi jahib Vonn Ingemar Stenmarki MK-etappide võitude rekordit. Rootslane võitis karjääri jooksul 86 MK-etappi, ameeriklannal on neid praegu kirjas 82. «Minu jaoks pole otseselt vahet, kas ma teen rekordi või mitte. See ei ole seotud sellega, et tahan uuesti Lake Louise’is võistelda. Kahetseksin, kui ei annaks endale võimalust veelkord kodupubliku ees startida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles