Henning Solberg jätkab Fordis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henning Solberg ja kaardilugeja Cato Menkerud.
Henning Solberg ja kaardilugeja Cato Menkerud. Foto: Scanpix Norway

Solbergite ralliperekond on selle aasta WRC-sarjas esindatud vähemalt ühe mehega. Henning Solberg sõlmis Fordiga lepingu ka tulevaks hooajaks.

Viimased kaks aastat Fordis sõitnud Solberg ja kaardilugeja Cato Menkerud osalevad algaval hooajal kõigil kaheteistkümnel MM-etapil. Otsustava tõuke lepingu allakirjutamiseks andis sponsorlepingu sõlmimine elektroonikatoodete müüja Expertiga.

«Ma ei värise just tihti, kuid pean tunnistama, et täna oli see nii,» sõnas Solberg Norra uudisteagentuurile NRK. «Mul on olnud mõned närvesöövad kuud viimase aasta jooksul, kuid nüüd oleme lõpuks jõudnud sihtmärgini ja ma ei suuda väljendada, kui õnnelik ma olen.»

«Nüüd olen kannatamatu, kuna tahaksin alustada testimisega. Kuigi esimene start on Iirimaal, on mu mõtted juba Norra rallil veebruaris – kavatsen seal võistelda võidu eest,» lisas ta.

Nädala alguses lõpetas MM-sarjast loobunud Subaru lepingu Henningu venna Petter Solbergiga. Petter Solberg sõitis Subarus alates 2000. aastast ja tuli 2003. aastal maailmameistriks.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles