Lootus kasvab: Cagliari peatreeneri sõnul läheb Klavani seisund aina paremaks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) mängus Milano Interiga.
Ragnar Klavan (paremal) mängus Milano Interiga. Foto: MIGUEL MEDINA / AFP / Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan kuulub pärast vigastusest paranemist teist mängu järjest Serie A kohtumiseks üles antavasse Cagliari meeskonna koosseisu. Cagilari sõidab homme külla tabeli eelviimasele meeskonnale Frosinonele ning vajab hädasti võitu, et kohta tabeli keskosas kindlustada.

«Klavani seis läheb aina paremaks ja paremaks. Ta on nüüd saanud kaks nädalat koos teistega harjutada ja peab veel vaid mängurütmi taastama,» sõnas peatreeneri Rolando Maran pressikonverentsil.

Cagliaril on liigatabelis 15 punkti, mis annab neile enne 14. vooru algust 13. koha. Ent tabel on tihe ja näiteks kuuendal kohal olevast Parmast jäädakse vaid viie punkti kaugusele. Kõrgliiga uustulnuk Frosinone on seitsme punktiga eelviimasel tabelireal, olles seni võitnud 13 mängust vaid ühe. Frosinone ja Cagliari kohtumine algab pühapäeval Eesti aja järgi kell 16.00 ning Postimees näitab seda otsepildis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles