Kanteri abikaasa Liina: võitlus aja eest käib jätkuvalt, kettatrennid on asendunud korvpalliga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Gerd Kanteri abikaasa Liina lausus intervjuus ETV saatele «Hommik Anuga», et peab isegi pärast Gerdi kettaheitjakarjääri lõppu jätkuvalt spordiga võitlust mehe vaba aja nimel.

«Praegu pole veel mingit muutust toimunud. Kiiresti saavad treeningud asendatud uute treeningutega. Ketas sai vahetatud korvpalli vastu, kolm-neli päeva nädalas on nüüd korvpallitrennid. Selles mõttes käib küll võitlus aja eest jätkuvalt,» ütles Liina.

Korvpalli mängib Kanter meeste amatöörliigas Kontsertlavad/Tallinna Kalev nime kandvas meeskonnas. «No neli korda nädalas kindlasti ei ole, see oli selge liialdus! Aga vahel õnnestub kolm korda nädalas ikkagi käia,» sõnas Kanter, kes tegutseb mõistagi väljakul tsentrina.

Pallimäng on tema vana armastus, ehkki spordigümnaasiumisse teda omal ajal sellele alale vastu ei võetud. «Siin tuleb seekord korvpallitreeneritele sügav kummardus teha. See on hea, et nad mind välja praakisid! Korvpalliga on aga tänases hetkes oluliselt rohkem emotsiooni kui kettaheitega, see on lõbus tegevus.»

Vaata ka galeriid Kanteri esimesest mängust kossuliigas, mis leidis aset 2012. aasta sügisel. Toona kettaäss väljakul kätt valgeks veel ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles