Naisepeksjaks osutunud tippjalgpallur sai tiitlit jahtivalt klubilt hundipassi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kareem Hunt lasi musklid käiku väga vales kohas.
Kareem Hunt lasi musklid käiku väga vales kohas. Foto: Jordon Kelly / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Ameerika jalgpalli kõrgliiga NFLi üks paremaid jooksjaid Kareem Hunt on tänasest töötu, sest Kansas City Chiefs näitas mehele päevapealt ust. Põhjuseks on avalikkuse ette jõudnud video, kus Hunt tõukab ja lööb naisterahvast.

Veebruaris ühes Clevelandi hotellis lindile jäänud vahejuhtumi avaldas reedel USA uudisetekülg TMZ ning Chiefs tegi seejärel ainuvõimaliku sammu, lastes 23-aastase Hunti lahti. Klubi kinnitusel vesteldi mängumehega aasta algul juhtunu teemal ning «ta ei rääkinud neis vestlustes tõtt,» nagu nüüd ametlikus teadaandes tõdeti.

«Äsja avaldatud video kinnitab seda tõsiasja,» lisas klubi. Hunt jooksis 2017. aastal NFLis 1327 jardi ning oli selle näitajaga vastavas tabelis esikohal. Tänavusel hooajal on ta samas tabelis viies. «Kahetsen sügavalt oma teguviisi. Loodan, et suudan end parandada,» sõnas mängija ise lühikeses pressiteates.

Videost on näha, kuidas Hunt vaidleb hotellitoa ukse taga koridoris 19-aastase naisega ja tõukab teda. Naine annab seepeale Huntile hoobi ning mees läheb raevu. Sõbrad üritavad teda peatada, kuid Hunt tõukab ühe sõbra naisele otsa, nii et mõlemad kukuvad. Seegi ei peata jalgpallurit, sest ta läheneb maas kükitavale naisele ja lööb teda jalaga veel korra.

Clevelandi politsei teatel ei vahistanud nad veebruaris toimunu tagajärjel kedagi, Huntile pole süüdistust esitatud. Samas kutsuti nad sündmuspaigale, kus naine neile väitis, et tüli tõusis sellest, kui Hunt käskis tal oma hotellitoast kaduda. Põhjus seisnes selles, et naine ei soostunud Hunti kaaskonnas olnud mehega intiimselt aega veetma. Ühe allika väitel oli naine juhtunu hetkel kaks kuud rase ning löökide tõttu kaotas ta lapse.

Chiefs on sel hooajal kogunud üheksa võitu ja saanud vaid kaks kaotust, mistõttu neid peetakse Super Bowli üheks soosikuks. NFL liigutas pärast vallandamisteadet Hunti nimekirja, kuhu kuuluvad mängijad ei tohi treenida, mängida ega isegi NFLi mänge külastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles