Manchester United pääses häbist, kuid kaotas ikkagi punkte

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogbal ja teistel Manchester Unitedi tähtedel on, mille üle järele mõelda.
Paul Pogbal ja teistel Manchester Unitedi tähtedel on, mille üle järele mõelda. Foto: GLYN KIRK / AFP / Scanpix

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas jätkub Manchester Unitedi häda ja viletsus, sest seekord saadi raskustega viigipunkt kätte tabeli eelviimasel real olevalt Southamptonilt. Samas võinuks minna veel hullemini, sest vaid 20-minutilise mängu järel leiti end 0:2 kaotusseisust.

Kodumeeskonna eest tegid kiirelt skoori Stuart Armstrong ja karistuslöögi ristnurka keerutanud Cedric Soares. Alles siis United ärkas ning 33. minutil tegi Marcus Rashford eeltöö Romelu Lukaku ja kuus minutit hiljem Ander Herrera väravale.

Poolajalt naasti 2:2 viigiseisul, ent teisel poolajal enam väravaid ei nähtudki. Kolmandat liigamängu järjest võiduta jäänud United jätkab liigatabelis 22 punktiga seitsmendal real, kuid Mesitrite liigasse viival neljandal kohal olevast Chelseast jäädakse maha juba kuue punktiga ning lisaks on Chelseal üks mäng varuks. Southampton kerkis viigipunktiga koha võrra ehk 18. reale, tänu paremale väravate vahele mööduti Burnleyst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles