Sander Puri muigas: mõõnas Saksamaa on kodus võidetav

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri vaatas loosimist venna Eino ja Andre Froloviga
Sander Puri vaatas loosimist venna Eino ja Andre Froloviga Foto: Erik Tigas

«Hollandiga on kodus viiki mängitud. Saksamaa on ka väikeses mõõnas, peaks ka kodus võitma...,» naljatles Eesti jalgpallikoondislane Sander Puri 2020. aasta EM-valiksarja loosi vaadates. Eesti loositi C-alagruppi, mis osutus surmagrupiks - vastasteks on Saksamaa, Holland, Põhja-Iirimaa ja Valgevene.

Puri jätkas: «Põhja-Iirimaad oleme ka võitnud. Valgevene on ka meie masti meeskond, ma arvan, et ei tohiks probleeme olla,» naljatles ta, ent tõsines siiski.

«Väga-väga raske grupp. Samas on hea proovile panna ennast selliste meeskondade vastu. Ükskõik, mis grupis oled, loosi vastu ei saa. Tuleb rahul olla,» kinnitas ta.

Eesti jalgpalliliidu juhatuse liige Marek Lemsalu rääkis, et Saksamaaga kohtumine on olnud Eesti jalgpallurite unistus. Saksamaaga kohtuti küll kolmel korral 1930ndatel (korra MM-valikmängus ja kahel korral sõprusmängus), ent taasiseseisvunud Eesti pallurid on saanud sakslastest vaid und näha. 

« Tegevmängijana ikka lootsin, et saab Saksamaaga mängida ning järeltulevad põlved on ka ikka seda lootnud,» rääkis Lemsalu.

Puri oli sama meelt. «Mängija jaoks on Saksamaaga kohtumine kindlasti põnev. See on kindlasti lisamotivatsioon.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles