Ralf Aronil on võimalus testida tõeliselt võimsat vormelit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron
Ralf Aron Foto: Prema Powerteam

Sel aastal FIA vormel 3 sarjas kaasa löönud eestlasel Ralf Aronil avaneb suurepärane võimalus testida ka märksa paremaid masinaid.

Lõppenud hooajal Pemia Racingu ridadesse kuulunud Aron andis Instagrami vahendusel oma jälgijatele teada, et tal on avanenud suurepärane võimalus testida Abu Dhabis vormel 2 sarja võistlusmasinat.

Lisaks sellele saab Aron tuleval nädalal Jaapanis proovida ka Super Formula sarja vormelit. Tegemist on vormel 3 sarja masinates võimsama võistlusmasinga. Kui vormel 3 sarja vormelil on hobujõude veidi üle 240 hobujõudu, siis Super Formula klassi masinatel on hobujõude lausa 543.

Super Formula klassi masinat saab Aron proovida viiendal ja kuuendal detsembril, kui Suzuka ringrajal toimuval testipäeval antakse eestlase käsutusse Uomo Sunoco Team Lemans Toyota masin. Lisaks Aronile osaleb testil veel kolm teist pilooti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles