Moto GP-sarja meeskonna treeningul osalenud Lewis Hamilton elas üle kukkumise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: JOHN THYS / AFP

Valitseva vormel 1 sarja maailmameistri Lewis Hamiltoni rajapäev Moto GP sarja superbike'iga ei möödunud kõige edukamalt.

Hamilton võttis osa Superbike'ide rajapäevast Jerezis, kui talle oli võimaldatud sõita Crescenti meeskonna kasutuses oleva Yamaha YZF-R1-ga, mis on sama sõiduvahend, millega ka päriselt Superbike'ide MM-sarjas võisteldi.

Itaalia väljaanne Gaxxetta dello Sport vahendab, et Mercedese meeskonnas F1 sarjas sõitev Hamilton oli testil sõitmas küll Crescenti meeskonna masinaga, kuid kujundus oli Hamiltonil selleks testiks täiesti erinev – briti mootorratas oli üleni must ning seda kaunistas tema F1-sarja number 44.

Siiski ei kulgenud Hamiltoni päev päris nii, nagu ta oleks seda ise soovinud. Ühel hetkel kaotas Hamilton masina üle kontrolli ning elas üle kukkumise. Hamiltoni õnneks ei saanud ta ise kukkumise tagajärjel vigastada ning ka tema sõiduvahend oli küllaltki korras. Pärast kerget hooldust sai britt uuesti sellega rajale minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles