Eesti talispordi nädalavahetus: taas punktideta. Kellele katastroof, kellele mitte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Romina Eggert

Kui 19-aastase suusahüppaja Artti Aigro eelmise nädalalõpu sähvatus (19. koht) välja arvata, on Eesti koondislased Põhja suusaalade MK-etappidel punktideta ka pärast võistlusi Lillehammeris.

Iseäranis tekitab muret eelmisel hooajal stabiilselt maailma teise kümne tasemel püsinud kahevõistleja Kristjan Ilvese seis. Pärast altminekut Rukal oli ta lootnud, et suudab vahepeal (hüppe)kindluse taastada. Kuid läks hoopis nõnda, et laupäevasel harva kasutusel oleva formaadiga võistlusel ei mahtunud ta ühisstardiga suusasõidult isegi 50 hüppemäele pääsenu sekka.

Ei Kristjan ega ta treenerist isa Andrus Ilves soovinud pärast seesugust tööpäeva kommentaare jagada. Veidi hiljem ilmus Team Ilvese Facebooki lehele teade: «Kristjan Ilves on alati aus ja otsekohene ning andis mõista, et tema seisund on hetkel pehmel öeldes katastroof. Ta ütleb nii: «Kraanid on täitsa kinni ja kehal mingi blokk peal. Ei oskagi öelda, miks seis praegu selline on.»»

Eilne andis öeldule veel ühe kinnituse. Ilves sai hüppemäel 26. koha, ent pidas targemaks säärases seisundis suusarjale sootuks mitte minna.

Erinevate murede küüsis siplevad ka Eesti murdmaamehed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles