Liverpooli peatreener Klopp võib ebaviisaka käitumise eest karistada saada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: Andrew Yates / imago/Sportimage

Liverpooli meeskonna peatreeneri Jürgen Kloppi süüdistatakse ebasündsas käitumises seoses tema reaktsiooniga Liverpooli võiduväravale Evertoni vastu.

Liverpool kohtus Inglismaa kõrgliiga 14. voorus linnarivaali Evertoniga. Kuuendal lisaminutil sai Evertoni väravavaht Jordan Pickford hakkama tõelise eksimusega, kui eksis esmalt õhust lennanud palli püüdmisel, pall põrkas kaks korda lati peale ning siis sealt maha otse Divock Origi ette, kust Liverpooli ründaja meeskonnale 1:0 võidu tõi.

Meeskonna peatreener Klopp ei suutnud oma rõõmu kuidagi varjata ja jooksis väljakule et kallistada Liverpooli väravavahti Alisson Beckerit. Pärast kohtumist otsustas Klopp teo eest vabandada, aga siiski võeti asi uurimise alla kui ebaeetiline käitumine.

«Ma vabandan oma käitumise pärast. Ma ei tahtnud olla ebaviisakas Evertoni suhtes, aga ma ei suutnud enda rõõmu kuidagi tagasi hoida. Minu plaan oli mitte joosta, aga kui ma enda üle kontrolli taastasin olin juba Alissoni juures. Tema oli juhtunu üle väga üllatunud,» rääkis Klopp pärast kohtumist.

Evertoni poolt lausus Marco Silva, et tema ei näe Kloppi tegutsemises midagi halba: «Kui meie oleksime võitnud, oleksin võib-olla samamoodi käitunud. Ma ei näe, et Klopp antud tegevusega kuidagi solvas. See et ta väravat tähistas, ei tähenda, et ta meie meeskonda ei austaks.»

Klopp võib saada oma teo eest mõne mängu pikkuse juhendamiskeelu, kuid hetkel pole ametlikku karistust treenerile määratud. Enne oodatakse ära Klopi enda poolne ametlik avaldus juhtunu asjus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles