Toyota rallitiim teatas uuest liitujast

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seb Marshall (vasakul).
Seb Marshall (vasakul). Foto: WILLIAM WEST / AFP

Toyota rallimeeskond kinnitas, et uuel aastal meeskonnas sõitev Kris Meeke vahetas kaardilugeja Paul Nagle'i seni Hayden Paddoni kõrval istunud Seb Marshalli vastu.

Meeke’i ja Nagle’i koostöö kestis kokku 11 aastat ja mehed võitsid selle jooksul võitnud neli MM-rallit. Tänavu saadi aga ohtrate avariide tõttu Citroeni tiimist kinga. Kas need õnnetused olid nüüdse otsuse põhjustajaks, pole kumbki mees kommenteerinud, kuid väidetavalt mindi lahku sõpradena ja ei välistatud tulevikus taas ühte masinasse istumist.

Toyotas hakkab Meeke’i kõrval istuma Paddonile kaarti lugenud Marshall. «Me töötasime Haydeniga küll lühikest aega, kuid saavutasime üksjagu. See aeg oli minu kaardilugejakarjääri edukaim. Raske on nii tugevat partnerlust lõhkuda, kuid see otsus on pika kaalutluse tulemus. Mul avanes võimalus ja ma ei saanud sellest keelduda, seega sõidan järgmisel aastal Kris Meeke'iga,» ütles Marshall.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles