Prantsusmaa kõrgliiga tippude kohtumine jäetakse politsei soovil pidamata

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar ja Kylian Mbappe sel nädalal põnevuskohtumist koduliigas pidada ei saa.
Neymar ja Kylian Mbappe sel nädalal põnevuskohtumist koduliigas pidada ei saa. Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Laupäevane Paris Saint-Germaini ning Montpellieri vaheline kohtumine jäetakse politsei soovil ära.

Prantsusmaa kõrgliigas peaksid meeskonnad omavahel pidama 17. vooru kohtumise. Kuna PSGon hetkel tabeli liider ning Montpellier on hoidmas teist kohta, on kohtumisest oodata põnevat lahingut. Politsei soovil on antud kohtumine aga edasi lükatud.

Kuna kohtumine peaks aset leidma Pariisis, kardab Prantsusmaa politsei mässu suurenemist linnas. Hetkel on inimesed kolm nädalavahetust järjest käinud tänavatel mässamas ja meelt avaldamas kütusehinna tõusu tõttu.

«Me peame antud olukorraga leppima ning mõistame olukorra tõsidust. Hetkel peame mõtlema välja, kuidas hoida mängijaid heas vormis enne Meistrite liiga kohtumist. Samas peame tõdema, et turvalisus on siiski esmatähtis,» lausus PSG peatreener Thomas Tuchel BBC-le.

Hetkel pole kohtumise uut kuupäeva paika pandud. PSG järgmised kaks kohtumist toimuvad võõrsil: kolmapäeval kohtutakse Strasbourgiga ning 11. detsembril Meistrite liigas Belgradis kohaliku Red Stariga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles