Vettel: loodan, et Leclerc mulle Ferraris jama kokku keerama ei hakka

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: Ricardo MORAES / REUTERS

Ferrari meeskonna sõitja Sebastian Vettel loodab, et uuest hooajast meeskonnas Kimi Räikköneni asendama hakkav Charles Leclerc probleeme valmistama ei hakka. 

«Ma usun, et minu jaoks Leclerci liitumine liiga suuri muutuseid omadega kaasa ei too. Loomulikult on Charles teistsugune inimene kui oli Räikkönen, eks me näeme, kuidas asjad meie vahel olema hakkavad,» lausus Räikkönen vormel 1 väljaandele.

«Minu arust on Charles tubli laps. Ma ei oska öelda, kuidas ta minusse suhtuma hakkab. Asi mida ma viimastel aastatel nautisin oli just see respekt, mis meil Kimiga üheteise vastu oli. Loodan, et Charles ei hakka mingisugust jama kokku keerama,» rääkis Vettel.

«Ma tegelikult ei arvagi, et Charles midagi sellist teeks. Meeskond teab teda hästi, sest ta on ju Ferrari noorsõitjate akadeemiast tulnud. Olen õnnelik, et just tema minu uueks meeskonnakaaslaseks sai. Tulevik näitab, kuidas meil asjad koos sujuma hakkavad,» lausus Vettel lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles