Fotod ja video: juuniorid saavad MM-sarjaks uued sõiduvahendid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Ford Fiesta R2 ralliauto
Uus Ford Fiesta R2 ralliauto Foto: M-Sport

M-Sport tutvustas täna avalikult uut Ford Fiesta R2 rallimasinat, millega uuel hooajal Juunior WRC sarjas sõitma hakatakse.

Ka lõppenud hooajal sõideti sarja M-Spordi tehases valmistatud Fiesta R2 ralliautodega, kuid selleks aastaks on tehnika tõstetud ümber uuema kere peale ning lisaks on arendatud nii mõndagi ka auto tehnilise poole pealt.

Ühe liitrise turbomootoriga R2 ralliautod suudavad välja võluda 200 hobujõudu ning lisaks on masinal ka uus Sadevi poolt valmistatud viie käiguline otsekast. Uus vedrustus on autole töödeldud välja Reigeri poolt, mida hinnatakse omal alal maailma üheks parimaks.

R2 ralliautode peamiseks ideeks jääb endiselt noorte rallisõitjate arengu üheks vaheetapiks. Uuel hooajal koosneb JWRC sari viiest etapist. Noored võtavad omavahel mõõtu Rootsis, Korsikal, Sardiinias, Soomes ning Wales'is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles