Töötuks jäänud rallisõitja pole lootust kaotanud: plaanis on ka Rally Estonia!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg
Mads Östberg Foto: - / EPA

Tänavu kaks korda MM-rallidel poodiumile kihutanud norralane Mads Østberg teatas eelmisel nädalal, et järgmisel aastal teda Citroëni sponsorikaotamise tõttu  WRC-sarjas kihutamas ei näe. See aga ei tähenda, et rallimees karjääri pooleli jätaks!

«Nüüd on aeg end uuesti sarja tagasi võidelda. Olen teinud seda varemgi ja suudan uuesti teha. Ma pole veel rallisõitjana lõpetanud. Tegelikult tunnen end paremini kui kunagi varem,» kirjutas norralane eelmisel nädalal Twitteris.

Nüüd avaldas ta, mida ta täpsemalt tegema hakkab, näidates oma töökalendrit. WRC-rallidest on tema kavas ära märgitud Rootsi, Argentina, Tšiili, Sardiinia, Soome, Türgi, Wales ja Kataloonia, muudest etappidest aga näiteks ka 12.-14. juulil sõidetav Rally Estonia. Tõsi, WRC-autoga Østbergi ilmselt kihutamas ei näe, vaid suure tõenäosusega istub ta R5-autosse ning võistleb WRC2 klassis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles