Kahekordne Super Bowli tšempion pandi kaheksaks aastaks trellide taha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
May 28, 2015 - New Orleans Saints cb Brandon Browner (39) in passing drills during the New Orleans Saints OTA at New Orleans Saints Training Facility in New Orleans, LA. Stephen Lew/CSM(Credit Image: © Stephen Lew/Cal Sport Media/ZUMAPRESS.com)
May 28, 2015 - New Orleans Saints cb Brandon Browner (39) in passing drills during the New Orleans Saints OTA at New Orleans Saints Training Facility in New Orleans, LA. Stephen Lew/CSM(Credit Image: © Stephen Lew/Cal Sport Media/ZUMAPRESS.com) Foto: Stephen Lew / ZUMAPRESS.com

Endine NFLi täht, kahel korral Super Bowli võitnud Brandon Browner läheb kaheksaks aastaks vangi. Brownerit süüdistatakse mõrvakatses, vahendab Mirror.

34-aastane endine Seattle Seahawksi ja New England Patriotsi mängija tungis 8. Juulil oma endise tüdruksõbra korterisse, jälitas teda, tiris teda mööda vaipa ning peksis. Seda kõike naise kahe lapse silme all. TMZ väitel varastas Browner naise kella ning põgenes korterist.

Browner ei vaidlustanud kohtus, et tegu oli mõrvakatsega ning seda, et ta pani kahe lapse elu ohtu. Mehele määrati kaheksa-aastane vanglakaristus, mis tegelikult hakkas kehtima juba juulist kui ta vahi alla võeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles