O’Sullivani dilemma: jahi 190 000 eurot sportlasena või pista 550 000 tasku tõsielusarjas

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: BEN STANSALL / AFP

Snuukrilegend Ronnie O’Sullivan tähistas oma 43. sünnipäeva täna Suurbritannia meistrivõistlustel veerandfinaali jõudmisega. Mehe rahakotile olnuks aga palju kasulikum, kui ta veetnuks aega džunglis telekaamerate ees lollitades.

O’Sullivan paljastas, et talle tehti pakkumine osalemaks Ühendkuningriigi ühes kõige populaarsemas tõsielusaates «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!», kus B- ja madalama kategooria tuntud inimesed saadetakse troopilisse paika ja siis filmitakse nende erinevaid kannatusi. Enese lolliks tegemise eest on staarikesed ka hästi tasustatud – nimekamatele makstakse sarjas osalemise eest üle poole miljoni euro.

Võrdluseks: juhtub O’Sullivan võitma kolm järgmist snuukrimängu, jääb ta teenistus ligi kolm korda kasinamaks ehk 190 000 euro peale. Ometi otsustas ta veel suurturniiri tõsielusaatele eelistada.

«Mind kutsuti tänavu, aga otsustasin pakkumise praeguseks sahtlipõhja jätta. Ma olen kindel, et ühel hetkel proovin selle ära. Äkki nad saaksid seda turniiri liigutada? Ma lendaksin Austraaliast Yorki nagu Tarzan – ainult püksikud jalas,» naljatles O’Sullivan.

Kuigi vahel võib inglane käituda, nagu tal oleks spordist ükskõik, siis selle otsusega tõestas ta vastupidist. «Küsimus polnud kunagi rahas või ma oleksin džunglisse läinud. Ma tahaksin seda tõesti teha, aga mitte siis, kui tunnen, et võin veel turniire võita. Snuuker on esmatähtis,» selgitas O’Sullivan.

Spordiinimesi esindab tänavusel hooajal sarjas jalgpallitreener Harry Redknapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles