Chelsea kaotas, ManU ja Arsenal viigistasid

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jesse Lingard sai varba vahele Arsenali kaitseprohmakale ja vormistas lõppseisuks 2:2.
Jesse Lingard sai varba vahele Arsenali kaitseprohmakale ja vormistas lõppseisuks 2:2. Foto: Darren Staples/Reuters/Scanpix

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel kohtusid 15. vooru keskses kohtumises Manchester United ja Londoni Arsenal. Vähe mänguilu, aga ohtralt pinget pakkunud kohtumine lõppes 2:2 viigiga.

Arsenal läks kohtumist Škodran Mustafi tabamusest ja väravajoonetehnoloogia abist 26. minutil 1:0 juhtima, kuid juba neli minutit hiljem Anthony Martial viigistas. Tõsi, oleks selles olukorras digitaalset abi kasutatud, ilmnenuks Unitedi mängijatele õhkõrn suluseis.

Teisi väravaid lahutas veelgi vähem aega, kui teisel poolajal olid 75 sekundi sees täpsed Alexandre Lacazette Arsenali ja Jesse Lingard kodumeeskonna poolt. Sealjuures jõudis nende sekundite sisse ära mahtuda ja Lacazette’i väike vigastuspaus. Mõlema värava kirjeldamiseks piisab kahest sõnast: totaalne kaitseidiootsus.

Viimasel 20 minutil olid paremad võimalused võidu võtmiseks Arsenalil, kuid David de Gea püsis Unitedi väravasuul kindlalt.

Šokktulemus sündis Wolverhamptonis, kus kohalik Wanderers suutis 2:1 alistada Londoni Chelsea. See tähendab, et liiga liidriduo Manchester City ja Liverpooli näol libiseb veelgi kaugemale. Täna hooaja 12 võidu teeninud Liverpool kaotab Cityle kahe punktiga, kuid edestab Chelseast ja Arsenalist mööda kolmandaks kerkinud Tottenhami juba viie silmaga.

Premier League'i 15. voor kolmapäeval

Burnley – Liverpool 1:3

Fulham – Leicester City 1:1

Wolves – Chelsea 2:1

Everton – Newcastle 1:1

Tottenham – Southampton 3:1

Manchester United – Arsenal 2:2

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles