Aita hädast välja: Eestis toimuva jäähoki MMi maskott otsib nime (3)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nime otsiv suitsupääsuke
Nime otsiv suitsupääsuke Foto: Jäähokiliit

Eesti meeste jäähokikoondis asub 28.04.-04.05.2019 püüdma medalit maailmameistrivõistluste I divisjoni B-grupi turniiril. Koduses Tondiraba jäähallis toimuva suursündmuse tarbeks valmib Eesti jäähoki sümbolist, suitsupääsukesest elusuuruses maskott, millele Eesti Jäähokiliit ootab nimepakkumisi. 

«Kuna ka jäähoki MMile ootame koondisele kaasa elama kõiki Eesti elanikke, otsustasime anda igale inimesele võimaluse võtta osa ka maskoti nimekonkursist,» kommenteeris Eesti Jäähokiliidu president Rauno Parras.

«Aasta alguses läbis Eesti Jäähokiliit loovagentuuri Optimist abil uuenduse ning võtsime kasutusele #eestihoki brändi. Üks selle osa oli uus sümbol suitsupääsuke, kes on saanud kiitvaid sõnu nii Eestist kui mujalt maailmast. Meie rahvuslind on kiire ja osav nagu hea jäähokimängija ja nüüd on aeg panna talle ka väärikas nimi.»

Nimepakkumised võib esitada detsembri lõpuni e-maili aadressile maskott@eestihoki.ee, #eestihoki Instagrami, Facebooki või Twitteri postituste kommentaariumisse.

Nimekonkursil võivad osaleda kõik Eesti inimesed. Eesti Jäähokiliidu poolt kokku pandud žürii valib välja kümme andekaimat nime ning paneb finalistid rahvahääletusele, kus selgub võitja. Võitja auhinnaks on kaks MMi turniiripassi ning lisaks võimalus minna tasuta sõpruskonnaga ise jäähokit proovima. Auhinna sisse kuuluvad jääaeg, varustuse rent ning lühike treening oma ala professionaalide juhendamisel.

Aprilli lõpus algaval MM-turniiril võistlevad Eestile vastu Poola, Jaapani, Ukraina, Hollandi ja Rumeenia koondised.

Maskoti valmimine on planeeritud aga juba 13.-19. jaanuaril samuti Tondiraba Jäähallis peetavaks U20 II divisjoni MMiks, kus Eesti vastased on Leedu, Korea, Suurbritannia, Rumeenia ja Hispaania koondised.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles