Alatut võtet kasutanud Fellainil vedas

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matteo Guendouzi ja Marouane Fellaini.
Matteo Guendouzi ja Marouane Fellaini. Foto: Mike Egerton / EMPICS Sport

Manchester Unitedi poolkaitsja Marouane Fellaini tõmbas eilses mängus Arsenaliga juustest Mattéo Guendouzit, ent pääses olukorrast sisuliselt puhta nahaga – tema vastu vilistati kõigest viga. 

Aastaid tagasi tehti sama Fellaini vastu ning siis pidi patune Robert Huth leppima kolmemängulise võistluskeeluga.

Põhjus, miks Fellaini võistluskeelust pääses, on iseenesest lihtne. Kuna väljakukohtunik Andre Marriner vilistas tolles olukorras vea, pole võimalik Inglismaa jalgpalliliidul tagantjärele Fellainit karistada. Tõenäoliselt Marriner juustetirimist tolles olukorras ei märganud, sest vastasel korral oleks ta belglasele pidanud vähemalt kollast kaarti näitama.

2016. aastal tiris Leicester City keskkaitsja Huth samamoodi juustest Fellainit. Toona jäi väljakukohtunikul olukord nägemata, kuid Inglismaa jalgpalliliit määras kaitsjale tagantjärele kolmemängulise võistluskeelu.

Fellaini ohvriks langenud Guendouzi võttis aga juhtunut naljaga. «Ma arvan, et see oli kadedus. Ta ei suuda leppida sellega, et otsustas enda pikad juuksed lühikesteks lõigata,» naljatas Guendouzi.

Olukorra kohta võttis sõna ka Huth, kes postitas Twitterisse: «Tundub, et õpetasin teda hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles