Burnley peatreener kiitis vastase jalaluu murdnud mängijat: perfektne kaitsetöö

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Gomez
Joe Gomez Foto: SCOTT HEPPELL / REUTERS

Liverpooli kaitsemängija Joe Gomez peab palliplatsilt eemal olema umbes kuus nädalat, sest murdis eilses 3:1 võidumängus Burnley üle jalaluu.

21-aastane Inglismaa koondislane vahetati mängust välja 23. minutil. Gomez murdis jalaluu kokkupõrkes Burnley kapteni Ben Mee’ga.  

«Ben Mee kaitsemäng oli fantastiline ja ma arvan, et ka Gomez sai sellest aru. Kui ta sai vigastada, siis soovime talle kiiret paranemist. Aga see oli hea takling,» ütles Burnley peatreener Sean Dyche.

Liverpooli peatreener Jürgen Kloppi hinnangul mängisid aga Burnley mehed kogu kohtumise vältel väga ohtlikult. «Võitsime küll mängu, aga nende libistamised märjal väljakul olid ohtlikud. Kohtunik oleks pidanud juba varem sekkuma. Vigastuste oht oli väga suur,» ütles ta.

Gomez on sel hooajal mänginud Liverpooli 15 liigamängust kaasa 13 kohtumises. Inglismaa koondise eest tegi ta debüüdi mullu ning on nüüdseks kirja saanud juba kuus kohtumist. Suvised maailmameistrivõistlused pidi ta hüppeliigesevigastuse tõttu vahele jätma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles