Mourinho leidis endale nimeka fänni

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: CARL RECINE/Action Images via Reuters/Scanpix

Manchester Unitedi peatreenerile Jose Mourinhole avaldas toetust alles hiljuti Fulhami peatreeneriks nimetatud Claudio Ranieri.

Leicester City 2017. aastal Inglismaa meistriks viinud, ent siis järgmisel hooajal kohe vallandatud Ranieri sõnul oli Mourinho esimene, kes õnnitles teda uue töökoha puhul.

«Ta on väga sõbralik sõber. Ta oli esimene, kes mulle sõnumi saatis. Me räägime omavahel kõigest,» avaldas itaallane. «Ta on fantastiline mees. Tean teda juba pikka aega. Ta on alati minu vastu viisakas olnud.»

Praegu on Mourinho juhendatav United aga raskustes. Liigas hoitakse alles kaheksandat kohta, kaotades linnarivaalist liidrile Manchester Cityle 18 punktiga.

«Ma usun, et Manchester United läheb iga mänguga paremaks,» ütles Ranieri, kelle juhendatav Fulham kohtub laupäeval just Unitediga. «Meil saab kindlasti raske olema. Manchester United on liiga üks paremaid meeskondi. Samuti on nad Meistrite liigas hästi mänginud – fantastiline meeskond.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles