Ametlik: Kalev/Cramo lõi käed Tanel Kurbasega

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kurbas.
Tanel Kurbas. Foto: Eero Vabamägi

Kalev/Cramo korvpallimeeskond andis teada, et sõlmis lepingu varemgi nende ridades mänginud ja juba mõnda aega koos meeskonnaga treeninud Tanel Kurbasega, kes eile ametlikult meeskonda registreeriti.

Kurbas alustas hooaega Poola kõrgliigas Gliwice klubi ridades, kuid eestlase mänguaeg jäi napiks ning novembris lõpetati tema leping poolte kokkuleppel. Eelmisel hooajal pallis Kurbas Slovakkias Levice Patriotis ning enne seda aastaid Tartu Ülikooli meeskonnas, tulles nendega 2015. aastal ka Eesti meistriks. Kurbas valiti toona ühtlasi finaalseeria MVPks ehk parimaks mängijaks.

Kalev/Cramo särki kandis Kurbas aastatel 2008-10, tulles nendega korra ka Eesti meistriks. Esimene võimalus teda jälle Kalevi eest mängimas näha võib avaneda juba täna õhtul, kui Kalevi spordihallis võõrustatakse Permi Parmat, Postimees ja Kanal 12 teevad kell 18 algavast mängust otseülekande.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles