Murdmaajooksu Euroopa meistrivõistlustel osaleb viis Eesti jooksjat

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kivistik
Kaur Kivistik Foto: Elmo Riig

9. detsembril toimuvad Hollandis Tilburgis murdmaajooksu Euroopa meistrivõistlused, kus Eestit esindavad täiskasvanutest Kaur Kivistik, Olavi Allase ja Karel Hussar ning U23 vanuseklassis Mark Abner ja Leonid Latsepov.

Mehed jooksevad veidi üle 10 km pikkusel distantsil, U23 mehed umbes 8 km pikkusel rajal. U23 mehed stardivad Eesti aja järgi kell 13.05, meeste start antakse kell 15.10.

Koondise juht Toomas Tarm loodab, et Eesti sportlased suudavad EMil oma võimetekohased tulemused joosta. «Kõik mehed on terved ja saanud selleks võistluseks hästi valmistuda ning loodan, et nad suudavad endast maksimumi välja pigistada. Koha mõttes võib ilmselt parimat tulemust oodata Kaur Kivistikult, sest Olavi Allase ja Karel Hussari näol on tegu debütantidega. Täiskasvanutel võiks kaotus võitjale jääda minuti kanti, U23 sportlastel kahe minuti kanti,» kommenteeris Tarm.

U23 arvestuses on rajale minemas 102 jooksjat, meeste üldarvestuses stardib 99 jooksjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles