Mayweather pani uudishimuliku ajakirjaniku paika: Instagramist näeb igasugust s****

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Tenshin Nasukawa
Floyd Mayweather ja Tenshin Nasukawa Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Kui algselt reklaamiti aastavahetusel toimuv matš poksija Floyd Mayweatheri ja kikkpoksija Tenshin Kasukawa vahel välja kui tõsine heitlus, siis nüüdseks on ameeriklane andnud märku, et tegu on sõumatšiga, mis toimub poksireeglite alusel. Ja kui Mayweatherilt küsida selgitust, miks, siis pikka juttu ei tule.

Ameerika ajakirjanik päris pressikonverentsil, miks ei luba Mayweather jaapanlasel kasutada matšis kikkpoksivõitteid. «Kas ma olen kikkpoksija või poksija?» päris too vastu. Poksija. «Kas me oleme poksisaalis või kikkpoksisaalis?»

Selle viimase peale kasutab ajakirjanik võimalust ja tuletab meelde, et Mayweather on sotsiaalmeedias poseerinud ka UFC võistlusringis, kus on teistsugused võtted lubatud. Vastus on lihtne: «Instagramis näeb igasugu s****!»

50 poksimatšis vaid võite tunnistanud Mayweather rõhutas seejärel, kes on matil kuningas: «Ma kordan seda jälle. Kõik toimub alati minu tingimustel. Ma olen plaadi A-külg. Alati! Ma ei kavatse MMA-ringis võidelda. Kui ma tõesti MMA-ringis võitlen, siis ainult poksireeglitega!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles