NBA staar unistab suurelt: tahan oma meeskonda!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant.
Kevin Durant. Foto: Kevin C. Cox / AFP

Golden State Warriorsi tähtmängija, kahekordne NBA tšempion ja finaalseeria parim mängija Kevin Durant mõtleb NBA-meeskonna soetamise peale. 

«Loomulikult soovin oma meeskonda!» sõnas 30-aastane Durant pärast Golden State Warriorsi 129:105 võidumängu Cleveland Cavaliersi üle. «Pole oluline, kas see on Seattle või mingi muu linna meeskond. Tahan lihtsalt aidata noortel korvpalluritel areneda,» märkis Durant, keda valis Seattle Supersonics (praegune Oklahoma City Thunder) 2007. aasta draftis.

Ta lisas: «Seattle armastas mind rohkem kui ükski teine linn siin liigas. See oleks kahtlemata suurepärane lugu, aga selle nimel tuleb palju vaeva näha. See pole lihtne, sest see on Seattle. Ma armastan korvpalli, mulle meeldib olla mängijate ümber ja näha nende arengut. Seega, miks mitte teha seda meeskonnana?»

Durant lahkus Oklahoma City Thunderist 2016. aastal, kui siirdus Golden State Warriorsisse, kus ameeriklane praeguseni mängib. Mõlemad NBA meistritiitlid saavutas Durant just Warriorsiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles