Mikrofon külge: kui tuliseks kujunesid Urmas Tali ja Avo Keele sõnavõtud tähtsate euromängude ajal?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel.
Avo Keel. Foto: Tairo Lutter

Võrkpallielu kajastav Võrkpall24.ee uuris lähemalt Saaremaa ja Pärnu Võrkpalliklubi siseelu tähtsatel euromängupäevadel ning tegi sellest minidokumentaali.

Esimeses osas jälgitakse Saaremaa pooleteise nädala tagust euromängu Prantsusmaa tipu Poitiers'ga. Saates näidatakse, milline näeb välja mõlema meeskonna mängueelne treening ja millele keskendutakse videokoosolekul. Loo keskmes on aga Saaremaa peatreener Urmas Tali, kellele pandi mikrofon kogu mängu ajaks külge. Nii saab spordisõber haruldase ülevaate, millest, kuidas ja miks treener mängu ajal räägib. Vaata saadet SIIT. 

Minidoki teises osas jälgitakse Pärnu meeskonda nende kodumängul tugeva Itaalia klubi Monzaga. Saate keskmes on sedapuhku kaks meest. Nii Pärnu mängijaid kui kontoriruumi tutvustab suurepärase huumorisoonega temporündaja Tamar Nassar, mängu ajal on aga taas keskendutud peatreeneri ehk Avo Keele jälgimisele. Vaata saadet SIIT.

Kaadrisse sattus muuhulgas ka kohaliku võrkpalliaasta üks meeldejäävamaid hetki, kui Pärnu geimpalli ajal läksid nii Chizoba Neves Atu kui Ilja Kovalov koos palli lööma ja jätsid seetõttu hiilgava võimaluse kasutamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles