Tobreluts: probleem on pigem psühholoogiline

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Indrek Tobreluts
Indrek Tobreluts Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kuigi laskesuusatamise MK-etapil meeste 10 km sprindis ükski eestlane jälitussõitu ei pääsenud, siis koondise peatreener Indrek Tobrelutsule tulemused veel muret ei tekita. Täna on kavas naiste 7,5 km sprindidistants.

Eesti mehed jäid eile parimatest kaugele - Kalev Ermits oli 64. (1+2, kaotust võitnud Johannes Thingnes Bø-le +2.08,1), Rene Zahkna (2+0, +2.19,6) oli 73. ja Martin Remmelg (0+2, +3.59,9) 105.

«Me polnud ainsad, kes hädas olid, aga see oli koht, kus oleks võinud muu maailmaga neid sekundeid tagasi võita,» rääkis Tobreluts ERRile. 

«Siin pigem probleem psühholoogiline, mis võib päevaga muutuda. Sõidukiiruse parandamine võtab selgelt rohkem aega. Need esimesed stardid on rabedad ja sisseelamine võtab aega. Loodame, et poisid on järgmisel etapil just mentaalselt oluliselt tugevamad,» pidas koondise peatreener murekohaks enesekindlust.

Tagasi üles