Hirscherile polnud suurslaalomis vastast

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcel Hirscher.
Marcel Hirscher. Foto: GUILLAUME HORCAJUELO / EPA

Austria mäesuusataja Marcel Hirscher saavutas hooaja teise etapivõidu, kui triumfeeris Val d’Isere MK-etapil suurslaalomis.

Nädala eest Beaver Creekis sakslase Stefan Luitzi järel teise koha saanud Hirscher tegi märkimisväärse vigade paranduse, kui edestas kahe sõidu peale kokku lähimat konkurenti, norralast Henrik Kristofferseni 1,18 sekundiga. Esimese laskumise järel neljandal kohal olnud Kristoffersen parandas korduslaskumisel kohta kahe positsiooni võrra. Kolmanda koha sai rootslane Matts Olsson, kes kaotas Hirscherile 1,31 sekundiga.

Kui esimesel laskumisel oli ülekaalukalt, 0,71 sekundiga kiireim Hirscher, siis teisel laskumisel polnud vastast itaallasele Riccardo Tonettile, kes üldarvestuses saavutas alles kaheksanda koha. Hirscher sai teisel laskumisel seitsmenda koha, kaotades Tonettile 0,16 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles