Fury ja Wilderi kordusmatš tulebki

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deontay Wilder (paremal) - Tyson Fury
Deontay Wilder (paremal) - Tyson Fury Foto: ANDREW COULDRIDGE/Action Images via Reuters/Scanpix

Tyson Fury oli läbi võitluse parem poksija, aga Deontay Wilder sai ta kaks korda pikali virutatud. Kohtunikud ei suutnud meeste vahel lõpuks vahet teha ja kuulutasid matši viigiks. Nüüd on (sisuliselt) kindel, et mehed tulevad taas ringi arveid klaarima.

Kordusmatšil haaras sarvist Fury mänedžer Frank Warren. Inglane saatis kirja WBC poksisarjale, mille raskekaalu meistrivöö kuulub jätkuvalt Wilderile, ja palus neil kohustada ameeriklast taas Furyga ringi astuma. WBC juhatus oli sellega ühehäälselt nõus.

«Wilder ja Fury pakkusid poksile ühe parima raskekaalulahingu üle tüki aja, mis lõi fännide seas meeletu huvi kordusmatšiks,» sõnas WBC president Mauricio Sulaiman. «WBC teatab rõõmuga, et otsene korduskohtumine on heaks kiidetud ja selle osas valmib ka otsus, mis puudutab kaalukategooria paremusjärjestust (kohustuslike väljakutsujate osas).»

Maakeeli: Wilder ei saa kordusmatšist keelduda ilma oma meistrivööd loovutamata.

Peamine küsimärk meeste teise omavahelise matši eel on selle toimumiskoht. Esimene kohtumine toimus Los Angeleses, Wilder sooviks teise pidada Las Vegases. Fury, kes oli matši järel vihane, et kohtunikud röövisid temalt võidu, tahab aga igal juhul vältida ameeriklase kasuks minevat koduvilet ja vutifänn ihkab matši korraldada Manchester Unitedi kodustaadionil Old Traffordil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles