Salah kaabutrikk kergitas Liverpooli liiga liidriks

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah garanteeris Asmir Begovicile mõru tööpäeva.
Mohamed Salah garanteeris Asmir Begovicile mõru tööpäeva. Foto: Mark Pain/PA Wire/PA Images/Scanpix

Inglismaa vutimeistrivõistluste laupäev algas Bournemouthi ja Liverpooli kohtumisega. Külalismeeskond võttis kindla 4:0 võidu ja kerkis Premier League’i liidriks.

Liverpooli võidu arhitektiks oli kolm väravat löönud Mohamed Salah. Neljas tabamus kanti Bournemouthi kaitsja Steve Cooki omaväravaks.

«Mida iganes sa jalgpallimängus ei teeks, peab sul olema keegi, kes rünnakud lõpetab,» kommenteeris oma staari mängu peatreener Jürgen Klopp. «Ja see, mida Mo teisel poolajal oma kahe värava puhul tegi, oli tippklass.»

Liverpool kordas võiduga klubi rekordit – liigas ollakse kaotuseta juba 17 järjestikust mängu. Varasemalt suutsid Punased sama aastal 2008. Tipptulemuse saavad praegused mängijad endale võtta kõige magusamas võimalikus mängus – järgmisel nädalavahetusel kohtutakse derbimatšis Manchester Unitediga.

Liverpool on nüüd ka Premier League'i uus liider, sest Manchester City kaotas Londoni Chelseale 0:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles