Galerii: Veidemanita jäänud Rapla sai üliolulises mängus jagu Pärnust

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olybet Eesti-Läti korvpalliliigas kohtusid täna kaks meeskonda, kel võitudega seni kasinalt. Rapla Avis Utilitas alistas võõral väljakul 73:62 Pärnu Sadama ja nüüd on mõlemal meeskonnal liigatabelis kirjas viis võitu ja seitse kaotust.

Võitjate poolelt oli resultatiivseim Hunter Mickelson 17 punktiga. Dominique Hawkins ja 12 kaugviskekatsest neli tabanud Sven Kaldre panustasid 14, Rain Veidemani Itaaliasse lahkumise järel kapteniks saanud Indrek Kaljupank 12 punktiga.

Kodumeeskonna parimatena tõid Henri Wade-Chatman ja Mihkel Kirves 15 punkti.

Rapla ja Pärnu vahetasid selle mängu tulemusel liigatabelis ka kohad – esimesed tõusid kaheksandaks, teised langesid üheksandaks.

Tartu Ülikooli meeskonnal oli kõvasti pusimist piirilinnas: BC Valga-Valka/Maks&Moorits alistati 83:79. Sealjuures sai kodumeeskond 15 sekundit enne mängu kahepunktilises kaotusseisus palli, kuid rünnakul mindi kiiret kolmepunktiviset proovida ja sellel Stephen Brown eksis. Julius Kazakauskas vastas tabavate vabavisetega ja sellega sai mängu saatus ka otsustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles