Postimees TV: väike, aga kuulus hümnilaulja lummas hiigelstaadionit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Atlantas enam kui 73 000 pealtvaataja ees peetud MLSi finaal Atlanta Unitedi ja Portland Timbersi vahel algas etteastega, mis tõi rahval kananaha ihule. USA hümni esitas vaid seitsmeaastane Malea Emma Tjandrawidjaja, kelle kuulsus aina levib.

Malea, kes hakkas laulmistunde võtma juba kolmeaaastaselt, on tänaseks ühtlasi lapsnäitleja ja modell, kelle Instagrami-kontot jälgib üle 22 000 inimese. Tänavu laulis ta USA hümni ka Los Angeles Galaxy kodumängu eel ning sai kiita Zlatan Ibrahimovicil. Novembris pälvis tüdruku esitatud mängueelne hümn aga aplausi Los Angeles Lakersi superstaarilt LeBron Jamesilt.

Tõsi, päris kõiki esinemispakkumisi ei saa Malea veel vastu võtta. Nii soovis teda enda kodumängul laulmas näha pesapallimeeskond Los Angeles Dodgers, ent järgmine päev oli koolipäev ja mäng algas sedavõrd hilja, et Malea pidi koju jääma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles