Hunt sekkus taas tähtsal hetkel ja Coltsi unistus play-offist elab

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (92) koos tiimikaaslastega Texansi rünnakut pidurdamas.
Margus Hunt (92) koos tiimikaaslastega Texansi rünnakut pidurdamas. Foto: John Glaser/USA TODAY Sports/Scanpix

Indianapolis Coltsi meeskond alistas hooaja 13. mängus võõral väljakul divisjonirivaali Houston Texansi 24:21. Võiduga püsib elus Coltsi lootus jätkata hooaega ka pärast aastavahetust play-off'is.

Margus Hundi arvele jäi täna kolm palliga vastase mahatõmbamist, sealhulgas üks sack ehk mängujuhi murdmine. See viimane tuli Coltsi jaoks olulisel hetkel, kui viimasel veerandil sammus Texans suurte sammudega Coltsi väravaala suunas üritusega 10-punktilist vahet tagasi mängida. Hundi sackile järgnevalt lõppes rünnak Coltsi poolt vahelt lõigatud sööduga.

Coltsil on nüüd kirjas seitse võitu ja kuus kaotust, divisjoni liidril Texansil üheksa ja neli. Põhihooaja lõpuni on jäänud veel kolm mängu ehk lootus Texans kinni püüda on üpris väike, kuigi Texansit ootab ees üks keskmise ja kaks kõrgema raskususastmega mängu. Küll aga tähendab seitsmes võit, et Colts püsib veel konverentsi wild card koha jahis. Seal konkureeritakse kolme teise meeskonnaga, kel on kirjas seitse võitu – Baltimore Ravens, Tennessee Titans ja Miami Dolphins.

Play-offi pääsejad ja koha jahtijad
Play-offi pääsejad ja koha jahtijad Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles