Fury naine paljastas perekondliku tragöödia

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury musitamas abikaasa Parist.
Tyson Fury musitamas abikaasa Parist. Foto: Mark J. Terrill/AP/Scanpix

Tyson Fury abikaasa Paris paljastas, et tema rasedus katkes mehe võitluspäeval, kuid ta ei saanud kallimale sellest rääkida.

Enne Deontay Wilderiga maailmameistrivööle madistamist pidi Fury pidama kaks soojenduskohtumist tõestamaks poksimaailmale, et ta on oma vaimsed mured ületanud ja valmis taas kõige kõrgemal tasemel heitlema. Esimene matš toimus juunis Sefer Seferi vastu ja kestis planeeritud kümnest raudist vaid neli. Samal ajal, kui Fury albaanlast tümitas, hoidis abikaasa Paris enda teada aga sünkjat saladust.

«Ma olin umbes kaheksandat nädalat rase. Matši päeval sain aru, et rasedus katkes,» selgitas naine Mirrorile antud intervjuus «Ma ei maininud seda Tysonile enne ringi astumist. Aga kohe pärast matši rääkisin sellest ning järgmisel päeval läksime haiglasse ja saime kinnituse.»

Furyde perekonnas kasvab juba neli last ning nüüd on viies taas teel. «Viis nädalat hiljem jäin jälle rasedaks ja meie uus beebi, poiss, sünnib märtsis. Valutame jätkuvalt oma kaotuse üle südant, aga samas oleme väga õnnelikud,» sõnas Paris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles