AC Milani plaan palgata Ibrahimovic kukkus läbi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic AC Milani särgis.
Zlatan Ibrahimovic AC Milani särgis. Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP

Itaalia suurklubi AC Milani plaan soetada enda ridadesse taas mängima Zlatan Ibrahimovic ebaõnnestus.

AC Milani spordidirektor Leonardo andis teada, et kuigi AC Milan oli teinud Ibrahimovicile pakkumise ning ründaja kaalus seda pikalt, otsustas rootslane ikkagi lõpuks 2019. aastal Los Angeles Galaxy juurde naasta.

«Ibrahimovic oli andnud Los Angeles Galaxyle lubaduse, et kui meeskond täidab tema soovid, jätkab ta nende meeskonnas mängimist. Galaxy tegi seda, mida Ibrahimovic soovis ja nii rändab Ibrahimovic taas Ameerikasse,» rääkis Leonardo.

«See oleks olnud ülimalt vinge lugu, kui Zlatan meiega liitunud oleks. Ta oleks meeskonnale palju juurde andnud. Me ei varja seda, et ka Zlatan ise oleks soovinud meiega liituda, aga antud olukorras pole see kahjuks võimalik,» lausus Leonardo.

Ibrahimovic on olnud Ameerika jalgpalliliigas MLS suurepärane. Esimese hooajaga lõi ta Galaxy eest 22 väravat ning andis 10 väravasöötu, millega rootslane ka aasta uustulnukaks kuulutati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles