Eesti meistriks snuukris tuli Andres Petrov

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denis Grabe ja Andres Petrov
Denis Grabe ja Andres Petrov Foto: Toomas Tartes

Nädalavahetusel toimunud aasta tähtsaimal siseriiklikul snuukriturniiril selgitati välja Eesti parim snuukrimängija.

Tallinnas toimunud Eesti meistrivõistlustel osales kokku 32 piljardisportlast üle eesti. 2 päeva kestnud võistluse parimad selgusid pühapäeval, mil mängiti poolfinaalid ja finaal.

Meistritiitli saatuse otsustasid finaalis Andres Petrov, kes alistas poolfinaalis 5-2 seisuga eelmise aasta finalisti Alexander Leitmäe ja Denis Grabe, kes oli poolfinaalis ülekaalukalt parem Denis Sokolov´ist (seisuga 5-0, kohtumise kestis kõigest 48 minutit).

Kuue võiduni mängitav finaal algas tasavägiselt, ning alles 3-3 seisul pani Petrov oma paremuse maksma võites järjest kolm freimi, seejuures lüües kogu turniiri parima seeria 9. freimis - 125 punkti. 

Juba veebruaris sõidab Petrov esindama Eestit Euroopa amatööride meistrivõistustele Israeli, et püüda Euroopa meistritiitlit ning 2-aastast profikaarti snuukrimaailma tippliigas. 2017 aastal samal turniiril jäi ihaldatud meistritiitel vaid mõne freimi kaugusele, kui Petrov pidi finaalis tunnistama šotlase Chris Totten´i nappi paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles